Pret: 750 euro (TVA inclus)

Comandă produsulUNDE SE POATE FOLOSI NEBULIZATORUL PENTRU DEZINFECTARE:
Folosiți nebulizatorul VS-5ULV în spitale, școli, case, sere, restaurante, locații de vacanță, locuri alimentare, ferme de lapte, curți de pasări, depozite, hambare etc.Nebulizatorul VS-5 este folosit pentru dezinfectare, combaterea dăunătorilor, controlul mirosurilor și protecția plantelor.

VS-5 funcționează prin pulverizarea în atmosferă a unei cețe fine, aproape invizibile, care se așează în cele din urmă pe toate suprafețele, inclusiv pe cele imposibil de atins prin metode convenționale. Nebulizatorul este compact, ușor și robust, ceea ce îl face ideal pentru utilizarea comercială, fiind în același timp fiind adecvată mediului casnic.

Rezervorul mare de 5 litri și motorul electric puternic de 1400w 240v permite acoperirea zonelor mari cu ușurință. Posibilitatea de a regla puterea nebulizatorului de la vapori de doar 9 μm până la 49 μm, iar debitul de până la 49 litri pe oră fac ca acest nebulizator să fie potrivit pentru aplicarea dezinfectanților, biocidelor, funcigidelor și pesticidelor.Dacă sunteți interesat de acest produs, ne puteți contacta prin:

  Telefon: 0721 351 315  WhatsApp: 0721 351 315  Email: clienti@ssmgrup.roTermeni și Condiții G.D.P.R. Despre cookies

©2021 SSM GRUP - servicii securitatea muncii
Realizare website NETVision System