CURS TRACTORIST

Descrierea Cursului:

Tractoristul executa mecanizat lucrari agricole pentru toata gama de lucrari în câmp, pentru înfiintarea si întretinerea culturilor si alte lucrari pentru productia de cereale, plante tehnice, plante furajere, legumicultura, pomicultura si viticultura. Ocupatia presupune competente referitoare la pregatirea agregatelor de lucru, executarea lucrarilor de prelucrare a solului, semanatul si întretinerea culturilor. De asemenea, ocupatia presupune competente în domeniul recoltarii furajelor si transportului produselor agricole din câmp la locul de depozitare sau consum..

 Nr. ore: 360 ore (Teorie 120 ore/ Practica 240 ore)

Competente dobandite:

Ø Executarea lucrărilor de pregătire a solului;

Ø Însămânţarea culturilor agricole;

Ø Întreţinerea culturilor;

Ø Recoltarea plantelor furajere;

Ø Întreţinerea agregatelor de lucru;

Ø Transmiterea si perceperea informatiei la locul de munca;

Ø Munca in echipa;

Ø Aplicarea Normelor SSM si SU

 

 

Tematica: executarea mecanizata de lucrari agricole pentru toata gama de lucrari în câmp, pentru înfiintarea si întretinerea culturilor si alte lucrari pentru productia de cereale, plante tehnice, plante furajere, legumicultura, pomicultura si viticultura; Executarea lucrarilor de intretinere a culturilor; recolatarea plantelor furajere

 

Programa: programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact ! Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs.

SE ASIGURA SUPORT DE CURS

 

 

Dosar inscriere:

copie xerox : Carte identitate, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii, adeverinta de la medicul de familie cu specificatia : Apt curs calificare
DACĂ SUNTEȚI INTERESAT DE ACEST CURS (Curs tractorist COD N.C. 8331.1.1), SAU VREȚI SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI, NE PUTEȚI CONTACTA PRIN:

  Telefon: 0721 351 315  WhatsApp: 0721 351 315  Email: clienti@ssmgrup.roTermeni și Condiții G.D.P.R. Despre cookies

©2020 SSM GRUP - servicii securitatea muncii
Realizare website NETVision System