CURS POMICULTOR

Descrierea Cursului:

Cursul se adreseaza atat persoanelor care practica agricultura, pomicultura, pentru perfectionarea cunostintelor, cat si celor care intentioneaza sa desfasoare activitati agricole in domeniul pomiculturi. Ocupatia corespunde celor care doresc sa infiinteze si sa exploateze o plantatie de pomi in scopul realizarii de productii in vederea valorificarii si a consumului. Pe baza certificatului puteti comercializa produsele agricole obtinute prin infiintarea unui P.F.A.(persoana fizica autorizata), A.I (activititate independenta) sau unei alte forme de organizare juridica.

 Nr. ore: 360 ore (Teorie 120 ore/ Practica 240 ore)

Competente dobandite:

Ø Alegerea amplasamentului si stabilirea sortimentului pomicol;

Ø Aprovizionarea cu material saditor si materiale;

Ø Pregatirea terenului pentru infiintarea plantatiei pomicole;

Ø Infiintarea plantatiei pomicole;

Ø Executarea lucrarilor de intretinere;

Ø Recoltarea si depozitarea productiei pomicole;

Ø Transmiterea si perceperea informatiei la locul de munca;

Ø Munca in echipa;

Ø Aplicarea Normelo SSM si SU

 

 

Tematica: Aprovizionarea cu material saditor si materiale; Pregatirea terenului pentru infiintarea plantatiei pomicole; Infiintarea plantatiei pomicole; Executarea lucrarilor de intretinere ale plantatiei pomicole, Ingrijirea pomilor, altoirea acestora, cunoastera perioadelor de executare a proceselor de productie, cunoasterea diferitelor tipuri de pomi si modalitatea de ingrijire si dezvoltare;

 

Programa: programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact ! Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs.

SE ASIGURA SUPORT DE CURS

 

 

Dosar inscriere:

copie xerox : Carte identitate, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii, adeverinta de la medicul de familie cu specificatia : Apt curs calificare
DACĂ SUNTEȚI INTERESAT DE ACEST CURS (Curs pomicultor COD N.C. 6115.1.2), SAU VREȚI SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI, NE PUTEȚI CONTACTA PRIN:

  Telefon: 0721 351 315  WhatsApp: 0721 351 315  Email: clienti@ssmgrup.roTermeni și Condiții G.D.P.R. Despre cookies

©2020 SSM GRUP - servicii securitatea muncii
Realizare website NETVision System