Descrierea Cursului: Calificare
Electricianul in constructii realizeaza intreaga gama de lucrari electrice de joasa si medie tensiune in instalatii industriale, civile, de uz casnic si gospadaresc. Electricianul in constructii se ocupa cu pozarea si conexarea cablurilor de tensiune precum si a celor de comanda, control, semnalizare si a cablurilor de instrumentatie, pe trasee de cablu (paturi de cabluri, scari de cabluri, in tevi de protectie sau pozate aparent sau ingropat), montajul echipamentelor electrice parte din instalatiile mentionate mai sus, realizarea conexiunilor cablurilor si conductoarelor in doze si la echipamentele electrice, verifica si pune in functiune instalatiile electrice realizate.


Durata Cursului: 720 ore (240 ore teorie/480 ore practica)


Competente dobandite:
  • REALIZAREA LUCRARILIR DE TEHNOLOGIE GENERALĂ IN ELECTROTEHNICĂ
  • REALIZAREA COMPONENTELOR ECHIPAMENTELOR ELECTRICE
  • MĂSURAREA MĂRIMILOR ELECTRICE ÎN CURENT CONTINUU
  • MĂSURAREA MĂRIMILOR ELECTRICE ÎN CURENT ALTERNATIV
  • MONTAREA ŞI INTREŢINEREA APARATELOR ELECTRICE DE JOASĂ TENSIUNE
  • MONTAREA ŞI INTREŢINEREA MAŞINILOR ELECTRICE
  • REALIZAREA INSTALAŢIILOR ELECTRICE SPECIFICE CONSTRUCŢIILOR
  • REALIZAREA INSTALAŢIILOR PENTRU PANOURI SOLARE


Tematica:
Analizează informaţiile: incercand sa obtina toate datele necesare pentru a putea realiza lucrarile electrice in conditii optime tehnice şi calitative. Identificarea locurilor de montaj pentru echipamentele electrice in conformitate cu planurile de executie.
Concepe soluţii: va alege şi va aplica soluţiile optime pentru situaţia existentă, în limita competenţelor sale;
Realizeaza necesarul de materiale de montaj pentru lucrarile de instalatii electrice pe care il comunica maistrului sau sefului de punct de lucru.


Programa: programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact ! Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs. SE ASIGURA SUPORT DE CURS

Dosar inscriere:
copie xerox : Carte identitate, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii, adeverinta de la medicul de familie cu specificatia : Apt curs calificare

DACĂ SUNTEȚI INTERESAT DE ACEST CURS (Curs electrician constructor - COD N.C. 7137.2.1), SAU VREȚI SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI, NE PUTEȚI CONTACTA PRIN:

  Telefon: 0721 351 315  WhatsApp: 0721 351 315  Email: clienti@ssmgrup.roTermeni și Condiții G.D.P.R. Despre cookies

©2021 SSM GRUP - servicii securitatea muncii
Realizare website NETVision System