CURS BUCATAR

Descrierea Cursului:

Bucatarul realizeazã preparate culinare dupã diferite retete care sã satisfacã exigentele consumatorilor. În acest scop, el se ocupã de pregãtirea produselor alimentare pentru gãtit. Mãsoarã cantitãtile necesare, le amestecã progresiv conform retetei, le pune la dospit, fermentat, copt sau fiert. Dupã ce preparatele culinare au fost pregãtite, urmeazã împãrtirea lor în portii.

Bucatarul utilizeazã în activitatea sa diferite produse alimentare, unelte si masini cu ajutorul cãrora transformã alimentele în preparate culinare. Ca unelte si masini utilizate mai frecvent pot fi enumerate:cutite, satârul, robotul de bucãtãrie, masini de curãtat si de tãiat zarzavat, masini de tocat, masini de amestecat, friteuza, cuptoare clasice sau cu microunde, agregate frigorifice.

 Nr. ore: 720 ore (Teorie 240 ore/ Practica 480 ore)

Competente dobandite:

  • Comunicarea la locul de muncă
  • Desfăşurarea muncii în echipă
  • Aprovizionarea cu materii prime şi auxiliare a locului de muncă
  • Asigurarea condiţiilor igienico-sanitare
  • Organizarea cadrului general de deschidere şi închidere a activităţii secţiei
  • Prevenirea poluării mediului
  • Întocmirea documentelor specifice
  • Pregătirea antreurilor calde şi reci
  • Pregătirea fripturilor
  • Pregătirea gustărilor calde şi reci
  • Pregătirea mâncărurilor din carne
  • Pregătirea mâncărurilor din legume,orez,ouă, paste făinoase
  • Pregătirea preparatelor lichide
  • Prepararea dulciurilor (deserturilor)
  • Prepararea fondurilor glace
  • Prepararea mâncărurilor din peşte şi fructe de mare
  • Realizarea acţiunilor de supervizare şi control
  • Realizarea aluaturilor de bază
  • Realizarea salatelor
  • Realizarea sosurilor

 

 

Programa: programul si orarul cursului se pot obtine la cerere, folositi datele de contact ! Cursul se poate desfasura oriunde in tara in functie de numarul de solicitari, de asemenea, ne putem deplasa la sediul organizatiei dvs.

SE ASIGURA SUPORT DE CURS

 

Dosar inscriere:

copie xerox : Carte identitate, certificat de nastere, casatorie, diploma de studii, adeverinta de la medicul de familie cu specificatia : Apt curs calificare




DACĂ SUNTEȚI INTERESAT DE ACEST CURS (Curs Bucatar COD N.C. 5122.2.1), SAU VREȚI SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI, NE PUTEȚI CONTACTA PRIN:

  Telefon: 0721 351 315



  WhatsApp: 0721 351 315



  Email: clienti@ssmgrup.ro











Termeni și Condiții G.D.P.R. Despre cookies

©2020 SSM GRUP - servicii securitatea muncii
Realizare website NETVision System